operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici :
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
IOANA 05/2003
IOANA 05/2003

Operaţia de mărire a sânilor

O problema legata de imaginea personala

 

E necesară o astfel de intervenţie? Ce implicaţii fizice şi psihice presupune? Aici vi se răspunde la aceste întrebări

 

Din totdeauna mări­mea sânilor a repre­zentat o mare pro­blemă pentru multe femei. Sânii repre­zintă unul din cele mai im­portante caractere ale feminităţii fiind amintit în multe cântece şi poezii. Mărimea lor a dat si continua să dea multe bătăi de cap femeilor care au sânii mici.

Pentru a afla cât mai multe şi a va informa în legătură cu această pro­blemă Ioana a

stat de vorbă cu Dr. Radu  VOICU - medic specialist chirurgie plastică la Spitalul Universitar CF2 Bucureşti.

 

Dvs. sunteţi cea care hotărâţi

 

Mărirea sânilor nu este o de­cizie medicală, ci una perso­nală. Felul in care vă vedeţi, vă defineşte şi vă integrează în societate. Unele femei nu consideră mărirea sânilor ca fiind ceva care să le avanta­jeze, dar pentru multe femei care au sânii mici, această o­peratie oferă multe satisfacţii personale.

Operaţia cu implanturi mamare este singura care creste mărimea sânilor mici si îi conturează.

Prietenii si membrii fami­liei vă pot spune părerea lor despre această acţiune, chi­rurgul plastician vă poate da recomandările medicale, dar sunteţi singura care hotărâţi ceea ce este bine pentru dvs.

Acest tip de operaţie se practică din perioada anilor 1960, de atunci şi pana acum un mare număr de femei be­neficiind de rezultatele intervenţiei.

Mărirea sânilor se practică de regulă la femeile cu o hipo­dezvoltare a sânilor, la cele cu asimetrie mamară, cele care au suferit o modificare a conturului si a mărimii sâ­nilor după sarcină şi alăptare sau în urma unei diete agre­sive si la cele care doresc o mărire si o conturare a sâ­nilor.

 

Chirurgul plastician vă spune ce vi se potriveşte

 

Implanturile folosite pentru mărirea sânilor sunt cu ser fi­ziologic, cu silicon şi cu gel si­liconic coeziv. De asemenea, implanturile pot fi cu supra­faţă plană şi suprafaţă textu­rată, rotunde sau anatomice, având volume şi dimensiuni variate. Fiecare din aceste ti­puri de implanturi au indica­ţii diferite. In urma consul­tului, chirurgul plastician vă va informa în legătură cu ti­pul de implant care este indi­cat în cazul dvs.

Intervenţia chirurgicală constă in introducerea im­planturilor sub glanda mamară sau sub muşchiul pectoral, in funcţie de situaţie. În timp, cicatricele rezultate sunt puţin sau chiar deloc vi­zibile, datorită poziţiei sânu­lui. Operaţia se efectuează sub anestezie generală, de­oarece este cea mai sigură şi asigură confort operator e­chipei chirurgicale.

 

Trebuie urmate câteva direcţii clare

În perioada de recuperare, după operaţie trebuie să purtaţi un bustier elastic. Acesta realizează o poziţionare co­rectă a sânilor în timpul vin­decării, pentru a menţine simetria şi compactarea aces­tora.

Disconfortul iniţial este controlat cu medicaţie anti­algică.

Scoaterea firelor se face la 7-14 zile postoperator.

Bustierul elastic se poartă 4-6 săptămâni postoperator.

Cicatricelor le este necesar aproximativ un an pentru vindecare completă, motiv pentru care expunerea la soare este contraindicată, datorită reacţiilor adverse pe care le determină

Implanturile plasate sub glanda mamară sunt urmate de durere minima în primele zile postoperator. Cele situa­te submuscular întind muşchiul. Acesta produce o du­rere ca cea apărută după e­fort muscular intens în tim­pul „febrei musculare".

 

Beneficii fizice, dar mai ales psihice

 

De obicei activitatea se poate relua după 2-3 zile. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomandă e­vitarea activităţilor care so­licită braţele. Activităţile de birou se pot relua în acest timp. Activităţile solicitante fizic mai necesită o scurtă perioadă de repaus pentru a asigura o vindecare corectă.

Activitatea totală se poate relua după 3-4 săptămâni, această durată fiind diferită, în funcţie de tehnica folosită, local şi tipul implantului şi nivelul activităţii cotidiene.

Chirurgul plastician vă va recomanda timpul optim după care se poate relua ac­tivitatea.

Mărirea sânilor produce creşterea de volum a acestora atât cât este posibil pentru a realiza un echilibru estetic al corpului. Aceasta duce la o creştere a încrederii în dvs., deoarece noul „look" este încântător pentru ochi.

Beneficiile emoţionale şi psihologice ale acestei ope­raţii sunt creşterea încrederii in sine, o imagine a corpului îmbunătăţită si o mare satis­facţie personală.

   
Operatii estetice
» TRATAREA RIDURILOR
» ABDOMINOPLASTIA
» OTOPLASTIA
» OTOPLASTIA
» BLEFAROPLASTIA
» PEELING CHIMIC
» LIPOASPIRATIA
» RINOPLASTIA
» ESTETICA GENITALA
» TOXINA BOTULINICA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
LIPOASPIRATIA
Lipoaspiratia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ca asa numita celulita ar fi ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au celulita ...
TOXINA BOTULINICA
Toxina botulinica este toxina unei bacterii care produce boala numita botulism. Aceasta toxina este sigura si NU produce botulism in dozele folosite in medicina si in scopuri cosmetice. Pentru inceput aceasta a fost folosita pentru refacerea vocii normale la pacient ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.