operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Home » Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
CHIRURGIE ESTETICA FACIALA » Liftingul sprancenelor
» inapoi
LIFTINGUL SPRANCENELOR
 

Liftingul sprancenelor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala . Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Imbatranirea este un proces natural care produce frecvent ridarea si lasarea pielii fetei si fruntii. Aceasta operatie realizeaza “ridicarea” sprancenelor

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea/cel care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1970,de atunci si pina acum un mare numar de femei si barbati beneficiind de rezultatele interventiei.

Operatia se adreseaza femeilor si barbatilor care sint nemultumiti de aspectul sprincenelor pe care le considera prea lasate dand aspectul de incruntare. Odata cu varsta pielea isi pierde elasticitatea si se lasa sub actiunea gravitatiei. Aceste modificari apar diferit la diferite persoane fiind influentate de fluctuatii de greutate, expunerea la soare, stresul cotidian, dar cel mai important factor este ereditatea. Procesul de imbatrinire se manifesta si la nivelul pleoapelor. Deasemenea in realizarea unui aspect estetic placut un rol important il au barbia, nasul, pleoapele si pometii obrajilor. Chirurgul plastician va va prezenta daca sint necesare modificari la nivelul acestor structuri prin blefaroplastie, implante faciale, rinoplastie, acestea putind intra in planul operator.

O persoana poate solicita aceasta operatie atunci cind se considera pregatita si se poate bucura de beneficiile pe care i le poate oferii aceasta. De regula se practica intre

40-60 ani dar si la 80 de ani.

Daca sinteti nemultumita de aspectul fetei si fruntii dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou “look”, mult mai tanar.

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Scopul acestei operatii este acela de a ridica sprancenele.

Inciziile se practica pe conturul superior al sprancenelor, excizand in “felie de pepene” pielea in exces situata superior de acestea. Structurile profunde se sutureaza realizind astfel o intarirea a acestora avand ca rezultat ridicarea sprancenelor. Pielea se sutureaza intradermic pentru aspectul estetic al viitoarei cicatrici. Rezultatul este un aspect mai relaxat si mai optimist al fetei dumneavoastra.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sint scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale. In anumite situatii se poate opera si cu anestezie locala potentata.

Timpul necesar pentru efectuarea liftingului sprancenelor depinde de mai multi factori incluzand abordul chirurgical, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 1 – 2 ore.

Cele mai multe operatii de lifting al sprincenelor necesita 1 zi de spitalizare postoperatorie, pentru a ramine dupa operatie sub observarea si monitorizarea personalului medico-chirurgical de specialitate.

COMPLICATII POSIBILE

Cateva posibile complicatii sint: sangerare, hematom, infectia, alergie la anestezic, lezarea nervilor din zona sprancenoasa. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

EFECTE POSTOPERATORII

Efectele postoperatorii se manifesta prin tumefierea fruntii si dureri de intensitate redusa. Dupa operatie trebuie sa tineti capul mai ridicat decit restul corpului cand stati in pat. Umflaturile dispar dupa citeva zile iar echimozele in aproximativ 2 saptamini.

Firele se scot dupa 7-10.

Discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica .

Cicatricile rezultate sint mici si nu pun probleme din punct de vedere estetic.Ele vor avea o culoare roz cateva luni, dupa care vor capata culoarea tegumentului din jur. In cazul in care aveti predispozitie pentru cicatrici keloide si hipertrofe, discutati aceasta problema cu chirurgul plastician.

De obicei activitate se poate relua dupa 2-3 zile . Durerile pot persista, motiv pentru care se recomanda administrarea de analgezice. In prima saptamina dupa operatie incercati sa fiti mai gingase cu fata si fruntea dumneavoastra pentru a permite o vindecare corecta. Evitati alcoolul, sauna, baile de abur pentru citeva saptamini si expunerea la soare pentru citeva luni.

Activitatea totala se poate relua dupa 5-7 zile in functie de evolutia operatiei si nivelul activitatii cotidiene. Chirurgul plastician va va recomanda timpul optim dupa care se poate relua activitatea.

Liftingul sprancenelor produce ridicarea sprincenelor si intinerirea fetei. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul “look” este incantator pentru ochi.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sint cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

• Spalati-va bine inainte de operatie;

• Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;

• Opriti fumatul cu 1 saptamana inainte de operatie;

• Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

• Nu fiti raciti in momentul operatiei;

• Nu mincati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

• Nu va expuneti la soare 2 saptamani inainte de operatie;

• Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

• Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

• In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

• Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 
   
Operatii estetice
» IMPLANTE FACIALE
» ABDOMINOPLASTIA
» IMPLANT DE BARBIE
» REVIZUIRE CICATRICI
» OTOPLASTIA
» TOXINA BOTULINICA
» LIFTING FACIAL
» RINOPLASTIA
» GINECOMASTIA
» OMBILICOPLASTIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
ASIMETRIE MAMARA
In mod fizilogic exista o asimetrie mamara dar care nu pune probleme din punct de vadere estetic. In unele situatii aceasta asimetrie este evidenta. Aceasta poate apare in perioada de pubertate cind de se produce dezvoltatrea sanilor sau poate apare dupa sarcina si alaptare. ...
TOXINA BOTULINICA
Toxina botulinica este toxina unei bacterii care produce boala numita botulism. Aceasta toxina este sigura si NU produce botulism in dozele folosite in medicina si in scopuri cosmetice. Pentru inceput aceasta a fost folosita pentru refacerea vocii normale la pacient ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.