operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
CHIRURGIE ESTETICA FACIALA » Otoplastia
» inapoi
OTOPLASTIA
 

Otoplastia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Cel mai frecvent de cauza congenitala, urechile decolate sau proeminente sunt cele carora l-i se adreseaza aceasta operatie.

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea/cel care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1950,de atunci si pina acum un mare numar de femei si barbati beneficiind de rezultatele interventiei.

Operatia se adreseaza femeilor si barbatilor care sunt nemultumiti de aspectul urechilor lor.

O persoana poate solicita aceasta operatie atunci cand se considera pregatita si se poate bucura de beneficiile pe care le poate oferii aceasta. De regula se practica intre 4 – 14 ani dar se poate practica si la virsta adulta.

Daca sunteti nemultumita de aspectul urechilor dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou “look”. Efectul postoperator este permanent, urechile nerevenind la pozitia initiala.

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Scopul acestei operatii este acela de a apropia urechile de cap pentru a nu mai fi departate.

Interventia chirurgicala se realizeaza prin remodelarea cartilajului auricular si ancorarea lui pentru a apropia urechile de cap. Sutura se face cu fire neresorbabile pentru a mentine permanent noua pozitionare. Inciziile rezultate sunt pe fata posterioara a urechii si sunt mascate.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala in special in cazul copiilor deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sunt scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale. In anumite situatii se poate opera si cu anestezie locala potentata.

Timpul necesar pentru efectuarea otoplastiei depinde de mai multi factori incluzind abordul chirurgical, complexitatea operatiei, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 1 ora pentru fiecare ureche.

Cele mai multe otoplastii nu necesita zile de spitalizare postoperatorie, pacientii putand pleca acasa la cateva ore dupa operatie, dar in cazul copiilor care au beneficiat de anestezie generala sunt indicate 1-2 zile de spitalizare pentru a ramane dupa operatie sub observarea personalului medico-chirurgical de specialitate.

COMPLICATII POSIBILE

Cateva posibile complicatii sunt: singerare, hematom, infectia, alergie la anestezic. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

EFECTE POSTOPERATORII

Efectele postoperatorii se manifesta prin umflarea urechii si dureri de intensitate redusa. Dupa operatie trebuie sa tineti capul mai ridicat decat restul corpului cand stati in pat. Umflaturile dispar dupa citeva zile . Primele pansamente vor fi mai voluminoase, iar urmatoarele vor fi pansamente fine. Firele se scot dupa 7-10 zile.

Discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica.

Cicatricile rezultate sunt mici si nu pun probleme din punct de vedere estetic.Ele vor avea o culoare roz citeva luni, dupa care vor capata culoarea tegumentului din jur. In cazul in care aveti predispozitie pentru cicatrici keloide si hipertrofe, discutati aceasta problema cu chirurgul plastician.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomanda administrarea de analgezice. In primele 6 saptamini dupa operatie incercati sa protejati urechile dumneavoastra pentru a permite o vindecare corecta.

Activitatea totala se poate relua dupa 2-3 saptamini in functie de evolutia operatiei si nivelul activitatii cotidiene. Chirurgul plastician va va recomanda timpul optim dupa care se poate relua activitatea.

Otoplastia produce infrumusetarea fetei. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul “look” este incantator pentru ochi.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR.VOICU

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;

- Opriti fumatul cu 1 saptamana inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Postoperator mentineti urechile curate.

- Nu mincati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

- Nu va expuneti la soare 2 saptamani inainte de operatie;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C AL

chirurgie plastica si estetica

_______________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

MAI MULTE OPERATII ESTETICE

 
   
Operatii estetice
» ASIMETRIE MAMARA
» TOXINA BOTULINICA
» REMODELARE LABII MARI
» MASTOPEXIA
» AUGMENTAREA MAMARA
» LIFTINGUL SPRANCENELOR
» LIFTING FACIAL
» OTOPLASTIA
» GINECOMASTIA
» TRATAREA RIDURILOR
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
RINOPLASTIA
Rinoplastia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera nasul ca fiind ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au nasul asa cum nu si-l dor ...
ASIMETRIE MAMARA
In mod fizilogic exista o asimetrie mamara dar care nu pune probleme din punct de vadere estetic. In unele situatii aceasta asimetrie este evidenta. Aceasta poate apare in perioada de pubertate cind de se produce dezvoltatrea sanilor sau poate apare dupa sarcina si alaptare. ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.