operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Home » Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
CHIRURGIE ESTETICA FACIALA » Implante faciale
» inapoi
IMPLANTE FACIALE
 

Implantul facial nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Fata, mai mult decat alta parte a corpului este cea care te defineste. Este folosita pentru a fi recunoscut, pentru a comunica si a influenta alte persoane. Fata este compusa din mai multe regiuni intre care exista un echilibru care creaza figura ta proprie. In situatia in care o parte este mai mare sau mai mica atunci fata se gaseste intr-un dezechilibru estetic. Conturarea faciala prin folosirea implantelor poate produce un echilibru mai atractiv si armonios al trasaturilor fizionomiei. De exemplu cu implantele faciale chirurgul plastician poate realiza pometii obrajilor mai proeminenti sau sa redimensioneze o barbie mica.

Aceasta operatie este singura care poate remodela si recontura diferitele aspecte neechilibrate estetic in fizionomia dumneavoastra.

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea/cel care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1980,de atunci si pina acum un mare numar de femei si barbati beneficiind de rezultatele interventiei.

Operatia se adreseaza femeilor si barbatilor care sint nemultumiti de aspectul fetei lor. In cazul in care aceasta operatie se realizeaza la persoane trecute de prima tinerete se pot asocia si alte interventii cu rol in intinerirea fetei: lifting facial, liftingul sprancenelor, blefaroplastie, tratarea ridurilor sau rinoplastia cu rol in reconturarea faciala.

O persoana poate solicita aceasta operatie atunci cind se considera pregatita si se poate bucura de beneficiile pe care i le poate oferii aceasta.

Daca sinteti nemultumita de aspectul fetei dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou “look”.

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Scopul acestei operatii este acela de a modifica forma si conturul unor parti componente ale fetei cu scopul de a realiza un echilibru estetic intre toate structurile faciale.

Interventiile chirurgicale pentru introducerea implantelor faciale se practica cel mai adesea prin interiorul cavitatii bucale, motiv pentru care mucoasa bucala trebuie sa nu fie lezata si sa nu fie infectii dentare. Daca fumati trebuie oprit fumatul preoperator si postoperator pina la vindecarea plagilor chirurgicale pentru a reduce riscul de infectie.

IMPLANTUL DE BARBIE

Introducerea implantului de barbie se face printr-o incizie in cavitatea bucala la nivelul buzei inferioare, sau exterioara in partea inferioara a barbiei. Se decoleaza tesuturile moi de pe menton si se intoduce implantul in spatiul format si apoi este fixat in pozitie.Se inchide incizia si se aplica pansament compresiv.

IMPLANTUL DE OBRAZ

Introducerea implantului de obraz se face prin incizii diferite in functie de conditii. Daca se practica in acelasi timp si lifting facial atunci implantul de obraz se introduce prin aceste incizii. In conditiile realizarii singulare a acestei interventii introducerea implantului se face printr-o incizie in cavitatea bucala la nivelul buzei superioare sau printr-o incizie transconjunctivala prin pleoapa inferioara. Se decoleaza tesuturile moi de pe planul osos si se introduce implantul care se plaseaza si se stabilizeaza in pozitia dorita.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sint scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale. In anumite situatii se poate opera si cu anestezie locala potentata.

Timpul necesar pentru efectuarea implantului facial depinde de mai multi factori incluzand abordul chirurgical, complexitatea operatiei, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 1 – 2 ore.

Cele mai multe implante faciale necesita 1 – 2 zile de spitalizare postoperatorie, pentru a ramine dupa operatie sub observarea si monitorizarea personalului medico-chirurgical de specialitate.

COMPLICATII POSIBILE

Citeva posibile complicatii sint: singerare, hematom, infectia, alergie la anestezic, lezarea nervilor care controleaza musculatura faciala. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

Numarul si importanta complicatiilor depind de extensivitatea tehnicii.

EFECTE POSTOPERATORII

Efectele postoperatorii se manifesta prin tumefierea fetei si dureri de intensitate redusa.

In cazul implantului de barbie buza inferioara va fi umflata 2-3 zile dupa care se normalizeaza, dar se vor mentine inca 3-4 zile tulburari de sensibilitate. Este posibila umflarea si a gatului dar aceasta descreste si dispare dupa 1-2 saptamini. In cazul inciziilor bucale se recomanda consumarea de alimente lichide si semisolide, spalarea cu grija a dintilor si clatirea gurii de mai multe ori pe zi cu solutii antiseptice.

Firele se scot dupa 7-10 zile.

In cazul implantului de obraz durerile sint minime, obrazul va fi umflat si dureros, mestecatul si vorbitul se vor face cu greutate. Aceste senzatii neplacute dispar dupa 4-5 zile de la operatie. In cazul inciziilor bucale se recomanda consumarea de alimente lichide si semisolide, spalarea cu grija a dintilor si clatirea gurii de mai multe ori pe zi cu solutii antiseptice.

Firele se scot dupa 7-10 zile.

Discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica.

Cicatricile rezultate sint mici si nu pun probleme din punct de vedere estetic.Ele vor avea o culoare roz citeva luni, dupa care vor capata culoarea tegumentului din jur in cazul inciziilor tegumentare. Inciziile din cavitatea bucal nu pun probleme de acest fel. In cazul in care aveti predispozitie pentru cicatrici keloide si hipertrofe, discutati aceasta problema cu chirurgul plastician.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomanda administrarea de analgezice.

Activitatea totala se poate relua dupa 2-3 saptamini in functie de evolutia operatiei si nivelul activitatii cotidiene. Chirurgul plastician va va recomanda timpul optim dupa care se poate relua activitatea.

Implantele faciale produc infrumusetarea si realizarea echilibrului estetic al fetei. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul “look” este incintator pentru ochi.

.

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sint cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;

- Opriti fumatul cu 1 saptamana inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Nu fiti raciti in momentul operatiei;

- Nu mincati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

- Nu va expuneti la soare 2 saptamini inainte de operatie;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

__________________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.                                         MAI MULTE OPERATII ESTETICE

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 
   
Operatii estetice
» OTOPLASTIA
» IMPLANTE FACIALE
» IMPLANT DE BARBIE
» LIPOASPIRATIA
» MARIREA BUZELOR
» OMBILICOPLASTIA
» LIFTING FACIAL
» GINECOMASTIA
» LIFTINGUL SPRANCENELOR
» LIPOASPIRATIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
MASTOPEXIA
Ridicarea sanilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Pentru unele femei ridicarea sanilor nu reprezinta un avantaj, dar exista multe femei care au sanii “lasati”(ptozati) car ...
TOXINA BOTULINICA
Toxina botulinica este toxina unei bacterii care produce boala numita botulism. Aceasta toxina este sigura si NU produce botulism in dozele folosite in medicina si in scopuri cosmetice. Pentru inceput aceasta a fost folosita pentru refacerea vocii normale la pacient ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.