operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
CHIRURGIA SANILOR SI SILUETEI » Mastopexia
» inapoi
MASTOPEXIA
 

Ridicarea sanilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Pentru unele femei ridicarea sanilor nu reprezinta un avantaj, dar exista multe femei care au sanii “lasati”(ptozati) care au sentimente de jena si nemultumire, avand o actiune negativa asupra psihicului. Aceasta operatie ofera multe satisfactii personale. Nici un exercitiu fizic si nici un alt tratament nu au efect asupra sanilor ptozati.

Operatia de ridicare a sanilor cu sau fara implante mamare este singura care realizeaza ridicarea si proiectia anterioara a sanilor realizind un aspect placut.

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica de peste 50 ani, de atunci si pana acum un mare numar de femei beneficiind de rezultatele interventiei.

Mastopexia este operatia la care apeleaza femeile ai caror sani s-au “lasat”. Acest aspect , de sani cazuti apare de regula dupa sarcina si alaptare, in urma unei diete agresive,este mostenit sau pur si simplu datorita procesului de imbatranire.Modificarile apar cel mai adesea intre20-40 ani.

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Interventia chirurgicala se practica fara sau cu implante mamare.

Scopul acestei interventii este de a ridica sanii, a corecta pozitia si a intari sanii fara modificarea volumului.

Lasarea sanilor apare datorita modificarilor la nivelul invelisului tegumentar care devine mai mare decit volumul glandei mamare continuta. Acest fenomen se datoreaza scaderii elasticitatii pielii cu marirea tesutului tegumentar, micsorarii volumului glandei mamare, sau ambelor. Din acest motiv micsorarea invelisului tegumentar sau cresterea volumului mamar realizeaza ridicarea sanilor. Exista situatii cand se obtin rezultate foarte bune prin combinarea ambelor procedee.

Exista tehnici diferite pentru corectarea acestei situatii. Varietatea tehnicilor este in functie de gradul de ptoza (lasare) al sanilor. Interventia chirurgicala consta in eliminarea excesului tegumentar din jurul areolei sau excizia excesului tegumentar in regiunea inferioara a sanului cu introducerea volumului aditional ca un implant pentru a da o proiectie anterioara a sanului. Deasemenea areola si mamelonul se pot repozitiona pentru a oferi un aspect estetic.

In cazul folosirii combinate impreuna cu implant mamar pentru a realiza o marire a sanilor, acesta se introduce fie sub glanda mamara si in fata muschiului pectoral, fie in spatele muschiului pectoral.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sunt scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale.

Timpul necesar pentru efectuarea operatiei de ridicare a sanilor depinde de mai multi factori incluzand abordul chirurgical, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 2 - 5 ore.

Cele mai multe operatii de ridicare a sanilor necesita 1 – 2 zile de spitalizare postoperatorie, pentru a ramane dupa operatie sub observarea personalului medico-chirurgical de specialitate.

COMPLICATII POSIBILE

Cateva posibile complicatii sunt: infectia, hematom (cheag de sange intre tesutul mamar si tegumente care necesita evacuare), modificari de sensibilitate ale mamelonului, necroza de parti moi. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

EFECTE POSTOPERATORII

Dupa operatie trebuie sa purtati un sutien elastic sau un bustier. Acesta realizeaza o pozitionare corecta a sanilor in timpul vindecarii pentru a mentine simetria si compactarea acestora.

Discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica.

Scoaterea firelor se face la 7-14 zile postoperator.

Bustierul elastic se poarta 2 - 3 saptamani postoperator.Cicatricilor le este necesar aproximativ un an pentru vindecare completa, motiv pentru care expunerea la soare este contraindicata datorita reactiilor adverse pe care le determina.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomanda evitarea actvitatilor care solicita bratele. Actvitatile de birou se pot relua in acest timp. Actvitatile solicitante fizic mai necesita o scurta perioada de repaus pentru a asigura o vindecare corecta.

Activitatea totala se poate relua dupa 2 – 3 saptamani, aceasta durata fiind diferita in functie de tehnica folosita si nivelul activitatii cotidiene. Chirurgul plastician va va recomanda timpul optim dupa care se poate relua activitatea.

Mastopexia produce ridicarea sanilor atat cat este posibil pentru a realiza un echilibru estetic al corpului. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul “look” este incantator pentru ochi.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR.VOICU

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamini inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Nu mincati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

- Nu va expuneti la soare 2 saptamini inainte de operatie;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

MAI MULTE OPERATII ESTETICE

 
   
Operatii estetice
» OTOPLASTIA
» PEELING CHIMIC
» BLEFAROPLASTIE
» RINOPLASTIA
» REMODELARE LABII MARI
» ASIMETRIE MAMARA
» LIPOASPIRATIA
» LIPOASPIRATIA
» MAMELOANE RETRACTATE
» OTOPLASTIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
MAMELOANE RETRACTATE

Pentru multe femei mameloanele retractate pot creea stare de discomfort. O areola plata sau chiar un mamelon retras spre interior fata de suprafata sanului poate fi o cauza de de stress si deasemenea poate creea probleme in perioada de alaptare. Inf ...
MASTOPEXIA
Ridicarea sanilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Pentru unele femei ridicarea sanilor nu reprezinta un avantaj, dar exista multe femei care au sanii “lasati”(ptozati) car ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.