operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
METODE NECHIRURGICALE DE REANTINERIRE » Tratarea ridurilor
» inapoi
TRATAREA RIDURILOR
 

Tratarea ridurilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ridurile ca fiind ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au riduri aceasta operatie ofera multe satisfactii personale. De asemenea semnele ramase in urma unor acnei agresive se pot masca prin aceasta operatie.
Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.
Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1980, de atunci si pina acum un mare numar de femei beneficiind de rezultatele interventiei.
Daca sinteti nemultumita de fata dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou “look”


INTERVENTIA CHIRURGICALA COSMETICA

Exista mai multe proceduri de tratare a ridurilor .

INJECTABIL
Prin aceasta tehnica se introduc in riduri diferite substante care au rolul dea a produce o ridicare a acestora la nivelul tegumentului din jur.

Colagenul se introduce in riduri prin injectare cu un ac fin. Datorita posibilelor fenomene de alergie se recomanda o testare prealabila. Aceasta operatie asigura o augmentare temporara 3 - 6 luni, dupa care interventia trebuie repetata.

Grasimea proprie recoltata din alte regiuni ale corpului (abdomen, coapse) se introduce tot prin injectare cu un ac fin. Avantajul comparativ cu colagenul este absenta fenomenelor alergice. Rezultatele sunt de asemenea temporare.

Substante permanente sint materiale care nu se absorb, nu dau reactii adverse si au durata permaneneta. Acestea se introduc cu un ac de-a lungul ridurilor.
In general interventia dureaza maxim 1/2 ora in functie de numarul ridurilor, de tipul substantei. Interventia se realizeaza cu anestezie locala.

Operatiile de tratare a ridurilor nu necesita spitalizare postoperatorie, pacienta putand pleca acasa dupa operatie.

COMPLICATII POSIBILE
Citeva posibile complicatii sint: infectia, hematom, alergie la anestezic, deformari cutanate. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.


EFECTE POSTOPERATORII
Imediat dupa operatie zonele injectate sunt umflate si au culoare modificata. Cu timpul aceste reactii dispar si pielea fetei devine plana, fara riduri sau alte zone depresate. Cicatricile dupa injectare nu pun probleme din punct de vedere estetic. In cazul in care aveti predispozitie pentru cicatrici keloide si hipertrofe, discutati aceasta problema cu chirurgul plastician.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile.
Tratarea ridurilor produce ridicarea acestora la nivelul tegumentului inconjurator pentru a realiza un aspect tanar si estetic al fetei. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul “look” este incintator pentru ochi.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.


INFORMATII SPECIALE
- Spalati-va bine inainte de operatie;
- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamini inainte de operatie;


Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

MAI MULTE OPERATII ESTETICE

 
   
Operatii estetice
» BLEFAROPLASTIA
» LIPOASPIRATIA
» CIRCUMCIZIA
» RINOPLASTIA
» ASIMETRIE MAMARA
» ESTETICA GENITALA
» LIPOASPIRATIA
» LIFTINGUL SPRANCENELOR
» TRATAREA RIDURILOR
» OMBILICOPLASTIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
LIPOASPIRATIA
Lipoaspiratia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ca asa numita celulita ar fi ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au celulita ...
MASTOPEXIA
Ridicarea sanilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Pentru unele femei ridicarea sanilor nu reprezinta un avantaj, dar exista multe femei care au sanii “lasati”(ptozati) car ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.