operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
CHIRURGIE ESTETICA FACIALA » Rinoplastia
» inapoi
RINOPLASTIA
 

Rinoplastia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera nasul ca fiind ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au nasul asa cum nu si-l doresc (mare, coroiat, lat, lung), aceasta operatie ofera multe satisfactii personale.

Operatia de rinoplastie este singura care modifica forma si dimensiunile nasului.

Prietenii si membrii familiei iti pot spune parerea lor despre aceasta actiune, chirurgul plastician iti poate da recomandarile medicale, dar tu esti cea/cel care hotarasti ceea ce este bine pentru tine.

Acest tip de operatie se practica din perioada anilor 1950,de atunci si pana acum un mare numar de femei si barbati beneficiind de rezultatele interventiei.

Operatia se adreseaza femeilor care sint nemultumite de nasul lor. Nasul fiind componenta centrala a fetei este cea prin a carei modificare se schimba aspectul estetic al fetei. Deasemenea in realizarea unui aspect estetic placut un rol important il au barbia si pometii obrajilor si urechile. Chirurgul plastician va va prezenta daca sint necesare modificari la nivelul acestor structuri prin implante faciale, otoplastie, acestea putind intra in planul operator.

Daca sunteti nemultumita de nasul dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou “look”.

INTERVENTIA CHIRURGICALA

Operatia se realizeaza prin incizarea pielii la nivelul zonei interne a narinelor, decolarea partilor moi de pe os si cartilaj apoi modificarea chirurgicala a structurilor osoase si cartilaginoase care produceau deformarea externa .

In acelasi timp se pot rezolva si cauzele problemelor respiratorii daca exista (obstructie nazala). Aceasta operatie se numeste septoplastie.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala deoarece este cea mai sigura si asigura confort operator echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sunt scazute prin administrarea anesteziei generale, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Prezentati chirurgului plastician istoricul medical al dumneavoastra pentru a stabilii conduita interventiei chirurgicale. In anumite situatii se poate opera si cu anestezie locala potentata.

Timpul necesar pentru efectuarea rinoplastiei depinde de mai multi factori incluzind abordul chirurgical, tipul nasului preoperator, complexitatea operatiei, anatomia pacientei, tipul anesteziei.

In general operatia dureaza 1 – 2 ore.

Cele mai multe operatii de rinoplastie necesita 1 – 2 zile de spitalizare postoperatorie, pentru a ramane dupa operatie sub observarea personalului medico-chirurgical de specialitate.

COMPLICATII POSIBILE

Citeva posibile complicatii sunt: sangerare, infectia, alergie la anestezic, necesitatea unei revizuiri. Urmati indicatiile chirurgului plastician pentru a evita instalarea acestor complicatii.

EFECTE POSTOPERATORII

Dupa operatie va trebui sa purtati pe nas o atela metalica sau de gips iar interiorul nasului va fi mesat pentru a mentine structurile osteocartilaginoase si tesuturile moi in pozitia benefica. Nasul va fi umflat, deasemeni si ochii care vor fii inconjurati de echimoze ( vanatai). Durerea postoperatorie este suportabila. Respiratia va fi posibila numai pe gura pentru primele 2 zile postoperator..

Discomfortul initial este controlat cu medicatie antialgica.

Primele 48 ore dupa operatie este indicat a se aplica comprese reci pe ochi. Deasemenea trebuie evitate racelile, de aceea perioadele indicate pentru rinoplastii sint primavara si toamna.

Firele se scot dupa 7-10 zile si atela se indeparteaza dupa 14 zile.

Cicatricile rezultate sunt mici si nu pun probleme din punct de vedere estetic. In cazul in care aveti predispozitie pentru cicatrici keloide si hipertrofe, discutati aceasta problema cu chirurgul plastician.

De obicei activitatea se poate relua dupa 2-3 zile. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomanda administrarea de analgezice.

Activitatea totala se poate relua dupa 2-3 saptamini in functie de evolutia operatiei si nivelul activitatii cotidiene. Chirurgul plastician va va recomanda timpul optim dupa care se poate relua activitatea.

Vindecarea completa a nasului se face dupa citeva luni.

Rinoplastia produce infrumusetarea nasului atat cat este posibil pentru a realiza un echilibru estetic al fetei. Aceasta duce la o crestere a increderii in dumneavoastra deoarece noul “look” este incantator pentru ochi.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestei operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

INFORMATII SPECIALE

- Spalati-va bine inainte de operatie;

- Excludeti din tratament aspirina cu 2 saptamani inainte de operatie;

- Opriti fumatul cu 1 saptamana inainte de operatie;

- Incercati sa programati operatia in afara perioadei menstruale;

- Nu fiti raciti in momentul operatiei:

- Nu mincati si nu beti nimic, nici apa dupa miezul noptii inaintea operatiei;

- Nu va expuneti la soare 2 saptamani inainte de operatie;

- Purtati ochelari, nu veniti cu lentile de contact;

- Nu va machiati, nu va dati cu oja: daca este oja pe unghii, stergeti-o;

- In ziua operatiei lasati-va bijuteriile acasa;

- Daca aveti proteza dentara anuntati medicul anestezist;

- Postoperator evitati statul in frig si traumatizarea nasului.

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

 
   
Operatii estetice
» ABDOMINOPLASTIA
» MARIREA BUZELOR
» RINOPLASTIA
» ESTETICA GENITALA
» REMODELARE PUBIANA
» AUGMENTAREA MAMARA
» REMODELARE LABII MARI
» MAMELOANE RETRACTATE
» PEELING CHIMIC
» LABIOPLASTIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
MARIREA BUZELOR
Buzele, acest semn al feminitatii si senzualitatii nu au intotdeauna forma si conturul dorit. Cel mai adesea, multe femei nu sunt multumite de aspectul buzelor, dorind sa le aiba mai voluptoase si cu aspect mai senzual. Aceste dorinte se pot realiza prin folosirea unor ...
TOXINA BOTULINICA
Toxina botulinica este toxina unei bacterii care produce boala numita botulism. Aceasta toxina este sigura si NU produce botulism in dozele folosite in medicina si in scopuri cosmetice. Pentru inceput aceasta a fost folosita pentru refacerea vocii normale la pacient ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.