operatii estetice, chirurgie plastica, chirurgie estetica, chirurgie cosmetica, chirurgia siluetei, chirurgie, chirurgie estetica faciala, chirurgia plastica dupa nastere, chirurgia plastica masculina
Home Operatii estetice Album foto Programare Contact
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
» Te aflii aici : Operatii estetice
  
Marire Sani - Operatii Pentru Marire Sani - Programare Online Consultare - Informatii Despre Mamoplastia De Augmentare
Despre Dr. Voicu
Despre Bendis Medical
Operatii estetice
Articole
Testimoniale
Blog
Contact
Link-uri utile
Testimoniale
Marirea sanilor
Stimate domnule dr. VOICU, cuvintele nu pot exprima intreaga mea recunostinta pentru ceea ce ati facut pentru mine. Doresc sa imi exprim multumirile pentru intelegerea dumneavostra si rabdarea pe care ati avut-o cu mine si pentru faptul ca acum sun ...
Rinoplastie
Dr. VOICU, nu stiu cum sa va multumesc pentru tot ceea ce ati facut pentru nasul meu. Acum cand ma uit in oglinda sunt bucuroasa si fericita pentru ca intr-adevar ma vad pe mine. Prin aceasta mi-ati dovedit ca sunteti un bun profesionist dar ...
Citeste »
Peeling chimic
“Pana am aflat ce inseamna peelingul chimic am cheltuit o groaza de bani la cabinetele de cosmetica. De acum gata, prin aceasta metoda doctorul VOICU mi-a redat o fata cu pielea fina si am scapat de micile riduri care ma agasau. Acum ma pot ar ...
METODE NECHIRURGICALE DE REANTINERIRE » Peeling chimic
» inapoi
PEELING CHIMIC
 

Peelingul chimic este o interventie cu un efect foarte bun pentru vitalitatea si aspectul pielii.

Rolul acestui procedeu este de a inlatura modificarile superficiale de pigmentare si ridurile fine. Nu are efect pentru ridurile profunde.

Acest procedeu se poate realiza cu agenti chimici din care cel mai folosit este TCA (acid triclor acetic) Alte substante sunt acidul salicilic, acidul glicolic, etc.

AVANTAJE

Peelingul chimic poate imbunatati aspectul pielii prin culoare, textura, tonus si inlaturarea ridurilor fine. Cu acest procedeu se pot inlatura zonele pigmentare din jurul ochilor aparute la o anumita virsta.

Acest procedeu se poate repeta la 6 luni pentru obtinerea unui efect optim.

PROCEDURA

Peelingul chimic se efectueaza in cabinetul chirurgului plastician si dureaza intre 30 – 60 minute in functie de suprafata tratata.

Nu are indicatie de anestezie dar se poate administra sedare pentru a suporta mai usor senzatia de arsura din momentul aplicarii agentului chimic.

Se aplica agentul chimic pe fiecare zona separat. Cind a fost atinsa profunzimea dorita, agentul este neutralizat. Dupa neutralizare nu veti mai avea nici un fel de discomfort.

Dupa ce au fost neutralizate toate zonele culoarea pielii va revenii in 15 – 45 minute.

Post interventie se va aplica un unguent pentru a ajuta vindecarea. Dupa aceasta puteti pleca acasa . Postoperator nu este nevoie de medicatie.

RECUPERAREA

Dupa interventie se va spala fata de 2 ori pe zi cu apa calduta si sapun fin dupa care se aplica unguent.

Initial fata va avea culoarea rosie, iar dupa citeva zile va devenii bruna si se va exfolia. Recuperarea se face in 7 – 10 zile. Rezultatul este o piele fina. Din punct de vedere fizic va puteti intoarce la birou imediat dar aspectul fetei va poate retine citeva zile.

Aspectul final este o piele fina si de culoare roz.

Efectul dureaza in medie 1 an variind intre 6 si 18 luni. Daca folositi un tratament de intretinere a fetei puteti prelungii efectul .

La o comparatie intre procedeele simple si cele complexe, peelingul chimic se situeaza la nivel mediu atit din punct de vedere al recuperarii cit si al costului.

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE LA DR. VOICU

Este procedeul ideal pentru acele femei care doresc mai mult decit un peeling superficial (care se efectueaza in cabinetele cosmetice) care are un efect de scurta durata, dar nu isi pot permite costurile si recuperarea de lunga durata a tratamentelor profunde.

Aceasta prezentare a fost realizata numai cu scop informativ. Pentru date personalizate la adresa dumneavoastra si pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la adresa:

B E N D I S M E D I C A L

chirurgie plastica si estetica

________________________

Dr. RADU VOICU

Medic Primar Chirurgie Plastica

Mobil: 0722.684.735.

0740.236.347.

E-mail: office@bendis.ro

Adresa: Bd. Maresal Averescu9, Bl.5, Ap.6 Bucuresti 1

Web: www.bendis.ro

MAI MULTE OPERATII ESTETICE

 
   
Operatii estetice
» REMODELARE LABII MARI
» IMPLANTE FACIALE
» RINOPLASTIA
» LABIOPLASTIA
» BLEFAROPLASTIE
» OMBILICOPLASTIA
» LIPOASPIRATIA
» CIRCUMCIZIA
» MASTOPEXIA
» LIPOASPIRATIA
Aboneaza-te la newsletter pentru a primi
lunar noutati din domeniul
chirurgiei estetice :
Prezentarea unei operatii
LIPOASPIRATIA
Lipoaspiratia nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine, te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ca asa numita celulita ar fi ceva care sa le dezavantajeze, dar pentru multe femei care au celulita ...
PEELING CHIMIC
Peelingul chimic este o interventie cu un efect foarte bun pentru vitalitatea si aspectul pielii. Rolul acestui procedeu este de a inlatura modificarile superficiale de pigmentare si ridurile fine. Nu are efect pentru ridurile profunde. Acest procedeu se poate realiza ...
Mai multe »
Despre Dr. Voicu   Despre Bendis Medical   Album foto   Operatii estetice   Programare   Articole   Testimoniale   Linkuri utile   Contact
©2006 Bendis Medical S.R.L. Toate drepturile rezervate.